Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spaghetti pomodoro

IngredienceŠpagety400 gRajčata500 gOlivový olej50 mlČesnek2 stroužekBazalka1 hrstSůl1 špetkaPepř celý1 špetka

kokoloop.jpg

Postup přípravy:

Zařazení:Zdravě i chutně
 
 
 

1. Nejprve spařte a oloupejte rajčata. Nařízněte je křížem a ponořte je do vařící vody, asi tak na 20-30 sekund. Poté je prudce zchlaďte v ledové vodě a následně je oloupejte. Nakrájejte je na čtvrtiny.
2. Těstoviny uvařte podle návodu. Můžete si odlít trochu vody, ve které se těstoviny vařily, a tu potom nalít ke scezeným těstovinám. Potom se tak nevysušují.
3. Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte rajčata a lehce zmáčknuté stroužky česneku a lehce orestujte. Osolte, opepřete a duste, dokud se rajčata téměř nerozvaří na hustou kaši. Vyndejte česnek, přidejte těstoviny, bylinky a vše zlehka promíchejte.
4. Hotové těstoviny rozdělte na připravené talíře, zasypte je parmazánem, bazalkou a ihned podávejte. Můžete přidat i malou hrst nasekané hladkolisté petržele.    

Zdroj  http://www.recepty.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář